“Кримські справи” тижня: анонси засідань 2.09-6.09

На цьому тижні суди Києва розглянуть декілька “кримських” справ

На понеділок, 2 вересня, Святошинський райсуд о 12.30 розгляне справу депутатка ВР АРК Савченко по обвинуваченню у статті 111 КК України. За даними прокуратури, вона голосувала за незаконні рішення про створення т.зв. “Республіки Крим”.

А о 15.30  засідання по справі колишнього військового прокурора, який вступив на службу до так званої “Военной прокуратуры ЧФ РФ”, де обійняв посаду першого заступника військового прокурора ЧФ РФ.

У вівторок, 3 вересня, Дніпровський райсуд Києва о 10.20 розгляне справу по обвинуваченню у держзраді екс-депутата ВР АРК Аржанцеву, який продовжив роботу у незаконно створеній “Державній Раді Криму”.

А о 12.00 той же суд розгляне справу екс-“міністра охорони здоров’я” Криму Петра Міхальчевського, який на минулому засідання відмовився давати покази по суті обвинувачення. Нагадаємо, на засідання буде викликатись експертка Ольга Ковбасенко.

У середу, 4 вересня, о 09.15 у Святошинському суді – справа по державні зраді екс-депутата ВР АРК 6 скликання Миколи Сумуліді, який продовжив роботу у незаконно створеній “Державній Раді Криму”.

У четвер, 5 вересня, у Голосіївському суді заплановані п’ять аналогічних засідань по депутатах, які обвинувачуваються у державній зраді: 0 9.30 – Коноваленко Г.І., о 9.45 – Шмельков В.В., 10.00 – Мустецов В.А., 10.15 – Шаповаленко Г.І., о 10.50 – Захаров Р.В.

У п’ятницю, 6 вересня, у Голосіївському суді о 14.00 – засідання по справі учасника «Самооборони Криму» Олександра Саттарова, якого звинувачують у державній зраді. Нагадаємо, Голосіївський районний суду Києва продовжив Саттарову запобіжний захід у виді тримання під вартою ще на два місяці та встановила обвинуваченому заставу у розмірі 602 тисячі 100 гривень.