“Кримські справи” тижня: анонси судових засідань на 18.11-22.11

На цьому тижні суди Києва розглянуть декілька “кримських” справ

У понеділок, 18 листопада, Дніпровський суд о 13.50 розгляне справу по обвинуваченню у державній зраді судді з Криму Любові Короткової.

А Подільський суд о  15.00 – справу по обвинуваченню у державній зраді військового з Криму Олега Хоменко, який не виїхав з окупованої території

У вівторок, 19 листопада, Голосіївський суд о 12.30 розгляне справу по держзраді військового з Криму Олексія Стоцького

А Деснянський суд у той же час розгляне справу по аналогічній статті, але  обвинувачений – заступник голови «Державної ради Республіки Крим» Ефим Фікс (754/754/17)

В цей день Солом’янський суд розгляне дві справи про держзраду суддів з Криму: по обвинуваченню судді «Центрального райсуду» Сімферополя Евеліни Федоренко о 14.30, а судді Тетяни Брикало о 15.30.

У середу, 20 листопада, у Оболонському суді на 15.00 запланована справа про держзраду судді «Арбітражного суду Республіки Крим» Надії Пєтухової.

На цьому тижні суди розглядатимуть і справи кримчан, яких Україна видала РФ під час обміну.

Так, у Оболонському суді о 16.00 запланований розгляд справи колишнього заступника начальника військового санаторію «Судак» Тараса Синичака.

А у Дарницькому суді на 16.30 – екс-депутата міськради Севастополя Володимира Галичого.

У четвер, 21 листопада, Святошинський суд о 09.30 розгляне справу екс-депутата Верховної ради Криму Миколи Сумуліді, якого обвинувачують у державній зраді.

У п’ятницю, 22 листопада, у Дніпровському суді на 09.35 запланована справа про держзраду екс-депутата парламенту Криму Володимира Кличнікова.