В центрі Києва побили і пограбували відомого журналіста Андрія Куликова

На відомого українського журналіста, телеведучого та співзасновника “Громадського радіо” Андрія Куликова напали у центрі Києва двоє молодиків. 

Про це повідомляє Поліція Києва.

“Чоловіки під приводом «закурити» підійшли до перехожого. Після відмови вони побили його, відібрали гаманець з грошима, мобільний телефон та банківську картку. Співробітники карного розшуку та бійці полку поліції особливого призначення № 1 протягом декількох годин встановили місцезнаходження двох грабіжників та виявили їх у одному з хостелів столиці”, – повідомили у поліції.

Грабіжниками виявилися раніше судимий за пограбування, крадіжки та незаконний обіг наркотиків 23-річний уродженець Миколаївської області та 23-річний мешканець Волинської області, який наразі має статус обвинуваченого в провадженні за фактом вчинення крадіжки.

Особам повідомили про підозру, суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави. Їм загрожує до шести років тюремного ув’язнення.

У коментарі виданню“Детектор медіаАндрій Куликов зазначив, що подія сталася 7 січня.

“Мій стан дуже нормальний. Уже вчора я вів свою програму “Пора року”, повідомлення поліції з’явилося лише підвечір 10 січня, насправді це сталося ще в п’ятницю зранку. Через пів години після інциденту я вже був у поліції, правоохоронці спрацювали дуже швидко та оперативно”, – сказав Куликов.

Журналіст зазначив, що не пов’язує напад зі своєю професійною діяльністю.