Російські військові їдять собак та ґвалтують неповнолітніх – СБУ

Служба безпеки України оприлюднила перехоплені розмови росіян. На них вони розповідають, як ґвалтують неповнолітніх та їдять собак.

«Ось як цей загарбник, що веселить свою дружину, розповідаючи, що «…тут три танкиста взяли и изнасиловали 16-летнюю девчонку…». І, як зрозуміло з розмови, його дружину це неабияк розвеселило.

А інший розповідає батькові: «…позавчера алабая захреначили». І на здивоване батькове: «Что собак едите что-ли? Вам что есть совсем нечего?», спокійно відповідає, що сухпайки є, але ж їм м’яса хочеться, а «….кур с гусями уже похреновили».

Навіть у батька це викликає огиду: «Бл*, армия наша. Вообще охренеть…»

Так виглядає армія, якій замість чітких військових завдань ставлять безглузді цілі на кшталт «денацифікація».

Абсурдні цілі, фейкова міць і деморалізований особовий склад», – повідомляє СБУ.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року  президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу – захопити Київ за два-три дні – провалився.

Російські окупанти вчиняють сотні воєнних злочинів та злочинів проти людяності на території України. Це убивство цивільного населення, обстріли житлових кварталів та об’єктів невійськової інфраструктури, віроломство, мародерство, які є порушеннями Міжнародного гуманітарного права і Римського статуту Міжнародного кримінального суду.