“Суд” окупованого Криму оштрафував чоловіка за одиночний ативоєнний пікет

Місто Євпаторія, Театральна площа

“Суд” в окупованому Криму засудив до сплати штрафу 30 тисяч рублів жителя Євпаторії, який вийшов на Театральну площу міста з антивоєнним плакатом.

Про це повідомила «прес-служба» кримської «поліції».

Кримчанина визнано “винним” у адміністративному порушенні за частиною 1 статті 20.3.3 КпАП Росії («Публічні дії, спрямовані на дискредитацію використання Збройних Сил Російської Федерації»).

У «поліції» заявили, що з чоловіком провели «профілактичну бесіду й передали йому застереження щодо неприпустимості аналогічних правопорушень і злочинів». І поширили відео, в якому чоловік зізнається, що буцімто «усвідомив протиправність своїх дій і розкаявся у скоєному».

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter