Верховний суд перейшов на дистанційний режим роботи

Сьогодні, 10 жовтня, та завтра, 11 жовтня, у Верховному Суді запроваджено дистанційний режим роботи. Суддям Верховного Суду рекомендовано утриматись від розгляду справ у відкритих судових засіданнях.

“Таке рішення прийняте для збереження життя та здоров’я та безпеки відвідувачів, суддів та працівників апарату Верховного Суду. Слідкуйте за новинами на наших інформаційних ресурсах”, – йдеться у повідомленні Верховного суду України.

Нагадаємо:

  • У Шевченківському районі Києва внаслідок російського ракетного удару загинули щонайменше 8 людей, відомо про 24 поранених.
  • Вранці війська РФ почали масований ракетний удар по всій території України. Про вибухи повідомляють у Києві та у багатьох обласних центрах країни. Центр журналістських розслідувань проводить хроніку подій 10 жовтня.
  • Станом на 11:00 10 жовтня в Києві та восьми регіонах України пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об’єктів. Частина областей знеструмлена.
  • Підрозділи Повітряних Сил ЗС України 10 жовтня збили 45 з 80 ракет різних типів, запущених російськими військами по українській території з акваторії Чорного моря та з Каспійського регіону. Також було знищено 9 із 12 дронів-камікадзе Shahed-136 іранського виробництва.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter