ФСБ заявляє про затримання в Керчі “українського агента”, який нібито готував “теракт на енергетичному об’єкті”

Федеральна служба безпеки заявляє про попередження нібито “диверсії на об’єкті енергетичної інфраструктури” в тимчасово окупованому Криму. 

Відео із затримання “українського агента” публікує російський пропагандистський телеканал “Звезда”.

Повідомляється, що чоловіка, який є “громадянином Росії і України” затримали в Керчі, де він нібито готував “підрив”. У нього вдома провели обшук. Знайшли нібито “саморобний підривний пристрій та засоби зв’язку, за допомогою яких він листувався з українськими спецслужбами”.

“Чоловік знімав на камеру телефону об’єкти енергосистеми півострова, коментуючи це українською мовою. Координували “диверсанта” українські спецслужби”, – повідомляють пропагандисти.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter