НАБУ вилучило ще майже пів мільйона доларів у справі ексголови Верховного Суду Князєва

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура в ході обшуку 22 травня вилучили ще майже 500 тисяч доларів у справі про спробу підкупу колишнього голови Верховного Суду Всеволода Князєва.
Про це повідомляє НАБУ.

Обшук провели 22 травня. Тоді детективи виявили велику кількість готівки, яку сховали фігуранти справи про підкуп. У кого саме знайшли гроші — невідомо. Наразі слідчі встановлюють джерело походження та належність цих коштів.

17 травня прокурори заявляли, що у справі про корупцію у Верховному Суді з 2,7 млн доларів хабаря досі не знайшли трохи більше ніж мільйон доларів.

Нагадаємо, 15 травня Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили масштабну корупцію у Верховному Суді України – схему одержання неправомірної вигоди керівництвом та суддями.

Правоохоронці затримали голову Верховного суду Всеволода Князєва. Згодом Вищий антикорупційний суд заарештував його з альтернативою внесення застави 107,360 млн грн.

Пленум також висловив недовіру голові ВСУ Всеволоду Князєву та достроково позбавив його статусу очільника суду.

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) оприлюднило записи прослуховування голови Верховного суду Всеволода Князєва у справі щодо отримання ним хабаря.