ФСБ повідомляє про затримання в Сімферополі чоловіка, який нібито “готував теракт у госпіталі міноборони РФ”

Федеральна служба безпеки РФ повідомляє про затримання в тимчасово окупованому Сімферополі чоловіка, який нібито “готував теракт у військово-морському госпіталі міністерства оборони РФ”. 

Відео затримання поширюють пропагандистські російські ЗМІ.

За повідомленням ФСБ, чоловіка затримали у Сімферополі. Під час обшуку у квартирі “знайшли” нібито “вибуховий пристрій із вражаючими елементами у вигляді цвяхів, а також саморобний вибуховий пристрій запальної дії”.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter