Путін помилував для участі у війні сатаніста, який вбив 4-ох підлітків

Президент Росії Путін помилував 33-річного Миколу Оголобяка, засудженого до 20 років позбавлення волі за ритуальні вбивства підлітків в Ярославлі. Банда сатаністів, членом якої був Оголобяк, вбила трьох неповнолітніх дівчат і одного хлопця. 

Про це стало відомо з розповіді батька помилуваного.

На фронті Оголобяк воював у складі зек-загонів “Шторм-Z”, отримав поранення і став інвалідом. Тепер він повернувся додому.

Угрупування під головуванням Оглобяка вбило в 2008 році чотирьох підлітків. Їх розчленували, частину органів з’їли, а кров використали в “ритуалах”. Експертизи, щоб встановити особи вбитих, тривали майже рік через ступінь пошкоджень тіл.

Батько Оголобяка каже, що його син завербувався на війну з колонії, втім уже повернувся додому з пораненням, тож мешкає в матері.

“Поки не працює, відновлюється”, – сказав він.

Нагадаємо, достроково звільнити ув’язненого в РФ можна лише трьома способами: президент має право підписати відповідний указ, Держдума може ухвалити постанову або ж суд ухвалить рішення про умовно-дострокове звільнення. Журналісти вже отримали підтвердження тому, що Путін власноруч підписує помилування вбивцям та ґвалтівникам, щоб ті їхали на війну в Україну.

Раніше видання ZMINA опублікувало добірку з російськими злочинцями, які через помилування Путіна опинилися на волі.