В Севастополі окупанти засудили місцевого жителя до 2,5 років ув’язнення за “заклики до екстремізму”

Незаконно  створений росіянами “Севастопольський міський суд” залишив чиннм вирок місцевому жителю, якого в січні було засуджено до двох з половиною років колонії за нібито “заклики до екстремізму”.

Про це повідомляєють російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на повідомлення Управління ФСБ в Криму.

За матеріалами справи, 51-річний мешканець Севастополя нібито публікував у соцмережах матеріали “із закликами до здійснення насильницьких дій щодо групи осіб, виділеної за ознакою національності – росіян”.

В січні незаконно створений окпуаційний “суд” засудив чоловіка до ув’язнення в колонії загального режиму з позбавленням права займатися діяльністю, пов’язаною з адмініструванням сайтів.

Окупаційний “суд” відправив севастопольця до колонії загального режиму з позбавленням права займатися діяльністю, пов’язаною з адмініструванням сайтів.

Нагадаємо:

  • З березня 2023 року до 28 грудня 2023 року російські силовики в тимчасово окпованому Криму склали щонайменше 590 протоколів про адміністративні правопорушення за статтею 20.3.3 КоАП (“публічні дії, спрямовані на дискредитацію використання збройних сил Російської Федерації”).